This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Токио

SI0124

Фустанот TOKYO е дефиниција за атрактивен дизајн на младешки и смел модел. Изработен од дрес, тоа е верзија со мини должина на безвременскиот мал црн фустан со отворено деколте. Делот кај градите е поврзан само со врвка, што му дава совршена доза на провокација.

1 item left

Search