This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Фустан со нивоа

900EL10014

Секогаш е добро време за романтичен фустан со карнери. А оваа посебна се издвојува поради уникатниот дизајнерски принт со потпис на ЕЛЕНА ЛУКА, создаде специјално за есенската колекција. Ако сакате парчиња приказна, со уникатен дизајнски израз, тогаш ова е точно за вас. може да го комбинирате со кратко палто или јакна и чизми во есенските денови. Ако ви се допаѓа моделот, но преферирате еднобојни парчиња - од ЕЛЕНА ЛУКА мисли и на вас! Фустанот е достапен и во розова и безвременска и поеднакво добро изгледа.

Ако сакате уште поинтензивен изглед, тогаш можете да ја изберете оваа креација со принт во тиркиз и црна варијанта.

Уште една предност на фустанот е што е она што поради трендовски дизајн и избор на бои, не е само добар избор за есен, туку и е еден од омилените парчиња и за пролетната сезона.- кликнете на нашата онлајн продавница elenaluka.com, изберете го најсоодветниот за вас и зачекорете во есента уникатни и впечатливи.

------------------------------------------------- ------------------------------------------------- -----

Обично е соодветен романтичен фустан со карнери. А овој се издвојува благодарение на единствениот дизајн принт со заштитниот знак на ЕЛЕНА ЛУКА, кој е дизајниран специјално за есенската колекција. Ова е колекција за вас доколку сакате парчиња со наратив за раскажување и уникатен дизајнерски израз. Наесен можете да го носите со кратко палто или сако и чизми. Доколку ви се допаѓа моделот, но преферирате монохроматски парчиња, ЕЛЕНА ЛУКА ви подготви! Фустанот доаѓа во две бои: розова и класична црна, и двете изгледаат одлично.

Доколку сакате уште посилен ефект, одете на овој дизајн со тиркизен и црн принт.
Друга предност на фустанот е што благодарение на неговиот трендовски дизајн и палета на бои, не само што ќе биде прекрасен избор за есен, туку и едно од најпопуларните парчиња за пролетната сезона што доаѓа. - Одберете го најсоодветното за вас од нашата онлајн продавница, elenaluka.com, и влезете во есенскиот препознатлив и зачудувачки.

1 item left

Search