This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Роденденски фустан од чај роза

925VP0001-1

Исклучиво ваш, овој пастелен фустан е дефиниција за луксуз и ветува дека ќе испорача елеганција за миг. Без разлика дали вашето малечко има роденден или семејна прослава на честитки, оваа женствена наметка сигурно ќе ги надмине очекувањата. Достапно во убава розова боја на чај роза, вашата сакана ќе биде насмеана додека го прифаќа нејзиниот следен настан во овој препознатлив дизајнерски фустан.

1 item left

Search