This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Ѕвездениот Ноар Ансамбл

910IF004-1

Елеганцијата зазема смел став во оваа современа координација. Блејзерот, со својот асиметричен елегантен шмек, ја спојува формалноста со авангардните детали. Неговиот акцент со обложен синџир му дава предност на парчето, додека структурираните ревери одржуваат класична силуета. Скроените панталони покажуваат рационализиран дизајн, надополнет со суптилни детали. Дополнет со шик чанта со рачка со синџир и дополнет со сјајни црни потпетици, овој ансамбл зборува многу за недооценено луксуз. Совршено за модерната жена која сака да даде софистицирана изјава.


1 item left

Search