This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Цветен комплет со потпис

910EL10029

Ако сакате нешто префинето, нежно, женствено и елегантно - овој кошула фустан на ЕЛЕНА ЛУКА го содржи тоа.

Современа безнска естетика, ќе ви биде омилен избор за деловни пригоди или пак посвечени. Изработен од префинет материјал, кој ја гали кожа и со право крј, одговара на сите облици на телото. Панделката во делот пак, ја нагласува елеганцијата и женственоста, што на секоја жена во одредени моменти и е потребно, а ЕЛЕНА ЛУКА го овозможува тоа.

Имајќи ја безвременската за која зборуваме на ум, го создадовме во пет, кои ќе ви извозат нежен, а сепак впечатлив изглед.

------------------------------------------------- -------------------------------------------

Ако барате нешто префинето, благо, женствено и грациозно, не гледајте подалеку од кошулата на ЕЛЕНА ЛУКА.

Тоа ќе биде вашиот омилен избор за деловни или специјални прилики благодарение на неговата безвременска естетика. Има директен крој и е изработен од квалитетен материјал кој ја гали вашата кожа. Одговара на сите форми на тело. Горниот дел од лентата ја истакнува елеганцијата и женственоста што понекогаш ги бара секоја жена, а ЕЛЕНА ЛУКА ги обезбедува.

Го направивме во пет тонови за да ја одрази безвременоста за која зборуваме, давајќи ви деликатна, но сепак впечатлива естетика.

1 item left

Search