This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Црвениот фустан за забави со долги ракави на Дијана

999LS4510-38

Разиграниот изглед на широк и тесен, овој живописен забавен фустан со долги ракави ќе биде тапа за шоу. Вдлабоченото V деколте држено со врвка дава поглед на кожата без да открива премногу, а долниот дел се формира со впечатливи набори. Носете го со пар висечки обетки.

  •       Детали за производот - Скриен патент за сигурно прицврстување.
  •       Како е направен - 65% акрилик, 29% полиамид, 6% еластин

 

1 item left

Search