This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ПарсЕЛ Бела

926EL0003-White

Водејќи се од потребите на посебните жени, ЕЛЕНА ЛУКА создава чанти која жена би ги посакала во својата колекција. Новите модели се идеален избор за сите генерации и стилови.
А еве што уште треба да знаете за нив:

Уникатен дизајн

Дизајнот на чантите е уникатен и создаден од брендот. Од надворешната страна чантите има патерн, се збогатува со нитни кои ги оформува буквите ЕЛ. Изработени од висококвалитетна еко-кожа, со што ги загубија и еко-модните тенденции, водоотпорни, чантите изгледаат привлечно и впечатливо!
Дизајнирана внатрешност

Внатрешноста на ученикот е исто така дизајнерска и искористена е принтот кој доминира во пролетната колекција „White Flower“, исто така создаден од модната куќа.
Достапност во 5 бои

Имајќи на ум дека жените сакаат да имаат избор и соодветна чанта со секој стајлинг, од модниот бренд за избор на дури пет бои - црна, бела, беж, розова и кафена - идеални за бројни комбинации. Сега, конечно, може да се каже дека имате избор!

Различни големини

Чантите се произведуваат во три различни големини. Големата димензија е совршен избор за деловни комбинации и генерално за жени што практикуваат чанти во кои можат да стават се' и е моделот кој нема рок на траење.

------------------------------------------------- --------------------------------------------

ЕЛЕНА ЛУКА дизајнираше чанти кои секоја жена би ги посакала во својата колекција, водејќи се од потребите на модерните жени. Новите модели се погодни за луѓе од различни возрасти и стилови.
Она што треба да го знаете за нив е следново:

Дизајн кој е уникатен

Чантите имаат единствен дизајн кој е дизајниран од брендот. Чантите имаат дезен однадвор кој е украсен со нитни и ги формира буквите ЕЛ. Чантите се изработени од висококвалитетна еко-кожа која ги следи еко-модните трендови и е водоотпорна. Тие се стилски и извонредни!
Ентериерите на чантите се исто така дизајнирани, а принтот што доминираше во најновата колекција на модната куќа, „White Flower“, е вграден.

Има пет бои за избор.

Имајќи на ум дека дамите сакаат различни опции и чанта што одговара на нивниот стил, дизајнерската куќа понуди пет различни нијанси: црна, бела, беж, розова и кафена, кои се соодветни за различни изгледи. Конечно, можете да кажете дека имате избор!

Различни големини

Достапни се три различни големини на кеси. Големите димензии се идеални за деловни аутфити и општо за жени кои претпочитаат чанти во кои можат да стават сè, а тоа е модел без рок на траење.

Search