This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ПарсЕЛ во прав розова

926EL0003-Powder-Pink

Водејќи се од потребите на посебните жени, ЕЛЕНА ЛУКА создава чанти која жена би ги посакала во својата колекција. Новите модели се идеален избор за сите генерации и стилови.
А еве што уште треба да знаете за нив:

Уникатен дизајн

Дизајнот на чантите е уникатен и создаден од брендот. Од надворешната страна чантите има патерн, се збогатува со нитни кои ги оформува буквите ЕЛ. Изработени од висококвалитетна еко-кожа, со што ги загубија и еко-модните тенденции, водоотпорни, чантите изгледаат привлечно и впечатливо!
Дизајнирана внатрешност

Внатрешноста на ученикот е исто така дизајнерска и искористена е принтот кој доминира во пролетната колекција „White Flower“, исто така создаден од модната куќа.
Достапност во 5 бои

Имајќи на ум дека жените сакаат да имаат избор и соодветна чанта со секој стајлинг, од модниот бренд за избор на дури пет бои - црна, бела, беж, розова и кафена - идеални за бројни комбинации. Сега, конечно, може да се каже дека имате избор!

Различни големини

Чантите се произведуваат во три различни големини. Големата димензија е совршен избор за деловни комбинации и генерално за жени што практикуваат чанти во кои можат да стават се' и е моделот кој нема рок на траење.

------------------------------------------------- --------------------------------------------

ЕЛЕНА ЛУКА дизајнираше чанти кои секоја жена би ги посакала во својата колекција, водејќи се од потребите на модерните жени. Новите модели се погодни за луѓе од различни возрасти и стилови.
Она што треба да го знаете за нив е следново:

Дизајн кој е уникатен

Чантите имаат единствен дизајн кој е дизајниран од брендот. Чантите имаат дезен однадвор кој е украсен со нитни и ги формира буквите ЕЛ. Чантите се изработени од висококвалитетна еко-кожа која ги следи еко-модните трендови и е водоотпорна. Тие се стилски и извонредни!
Ентериерите на чантите се исто така дизајнирани, а принтот што доминираше во најновата колекција на модната куќа, „White Flower“, е вграден.

Има пет бои за избор.

Имајќи на ум дека дамите сакаат различни опции и чанта што одговара на нивниот стил, дизајнерската куќа понуди пет различни нијанси: црна, бела, беж, розова и кафена, кои се соодветни за различни изгледи. Конечно, можете да кажете дека имате избор!

Различни големини

Достапни се три различни големини на кеси. Големите димензии се идеални за деловни аутфити и општо за жени кои претпочитаат чанти во кои можат да стават сè, а тоа е модел без рок на траење.

Search