This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Пончо

915ST0055

Карираниот дезен е непогрешлив есенско-зимски тренд, а ова долго пончо во свежи комбинации на бои на црвена, бела, зелена и жолта ви овозможува да внесете свежина и енергија во вашата зимска гардероба. Ресите на дното, кои се автентичен украс за ваквото парче, и ременот на половината, кој го нагласува струкот, го комплетираат ова парче, кое подеднакво убаво изгледа и на помладите и на постарите дами.


1 item left

Search