This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Бисерен зелен фустан за забава

925MT0002-1

Рачно изработен до совршенство, овој елегантен стил вклучува дизајн со четка инспириран од најчистата мајка на бисер. Со бледо зелена боја и релјефни метални акценти насекаде, оваа наметка што се вклопува и светли е апсолутно задолжителна за пролет. Луксузниот слој од тул и деталите за набразден тул додаваат меки текстури во мешавината.

1 item left

Search