This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Њујорк

MT-0150-1

Безвременска елеганција со модернистички детали. Црн макси фустан во крој кој суптилно ја дефинира силуетата, а акцентот е на асиметричните кроеви како хит референца оваа сезона. Сензуалноста во своето најпрефинето издание.

1 item left

Search