This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Sale

Неонски тексас елек

907KK389-White-40

Вибрантните бои се навистина во моментов и нашите впечатливи неонски елеци го олеснуваат вклучувањето во трендот. Тие се исечени од светли тексас кој само ќе стане помек со секое носење. Стилирајте го со фустан или едноставно одете со фармерки.

  • Детали за производот - Ракавите имаат разреден раб и детали со навртки за поуличен изглед. Има затворање со копчиња, но најдобро се носи без копчиња.
  • Како е направен - 100% памук

1 item left

Search