This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Мистична маслиново каскадна наметка

900IF035

Потопете се во привлечноста на нашата Каскадна тоалета од мистик маслиново. Обвиена во смирувачка нијанса на длабоко зелено, оваа креација е олицетворение на благодатта и софистицираноста. Сложената сребрена монистра танцува низ телото како соѕвездие од ѕвезди против вечерното небо. Со својот примамлив шлиц до бутовите и хипнотизирачкиот тек на наметката, наметката благодатно ја усогласува драмата со суптилноста. Скроен за модерната сирена, тој е совршен избор за големи афери во сала за танц или маѓепсана вечер под ѕвездите. Нека ве обвие магијата на дизајнот на ЕЛЕНА ЛУКА.

2 items left

Search