This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Металик скратена јакна и панталони

910EL10020/21

Co-ords сетот на апсолутен светски тренд. Нашиот предлог за оваа есен е овој сет од панталони и јакна од Елена Лука. Се издвојуваат од металик сјајот и несекојдневниот материјал, ако сакате да ги испечатите стајлинзите, тогаш овој е вистинскиот за вас. Достапни во неколку бои ќе бидат супер избор за есенски комбинации. Одберете ја вашата омилена и покажете дека имате стил!

------------------------------------------------- --------------------------------------------

Координативните множества се светски феномен. Оваа комбинација на панталони и сако од Елена Лука е нашата есенска препорака.
Металниот сјај и уникатната ткаенина ги истакнуваат. Тоа ќе биде одличен избор за есенски комбинации бидејќи доаѓа во многу бои. Изберете го вашиот фаворит и дајте изјава.

1 item left

Search