This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Долг елегантен зелен фустан

900MER1700

Врвна класика и елеганција на која ниту една дама со префинет вкус нема да може да одолее. Долгата и едноставна силуета на фустанот, која ја следи линијата на телото, е збогатена со нежни бисерни копчиња долж предната страна и обемни долги романтични ракави од нежен бел тул посипани со точки.

1 item left

Search