This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

ЛА

SI-0101

Црна класика без прерамки е она што го дефинира овој софистициран дрес фустан кој ја следи женската силуета.

Шицот и голите раменици, како и интересното парче кое на фустанот му дава нежна потпора наместо прерамки, се детали кои ја надополнуваат креацијата.

Минималистичка елеганција за оние кои го сакаат овој стил.

1 item left

Search