This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Ексклузивен Урбан Секин палто

906LS4597

Секој изглед може да премине од добар до гламурозен кога ќе го завршите со овој прекрасен капут со светки. Имаше холографска златна вештачка јакна и ракави со светки и долен дел. Црвената постава, јаката и вратоврската даваат дополнителен зачин на целиот аутфит.

  • Вештачка јакна во златна/холографска нијанса
  • Ракави со тиркизни светки и долен дел
  • Завиткајте палто со црвена вратоврска
  • Полиестер / вискоза
  • Моделот носи број 40

1 item left

Search