This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Ексклузивен фустан со светки со едно рамо

901LS4528

Направете го најблескавиот влез во овој портокалов коктел фустан со облини, парче со едно рамо дизајнирано со тони блескави светки.

  • Асиметрично деколте; силуета на обвивката
  • Силуета со едно рамо
  • Светлини од целиот свет
  • Златен шев на вратот
  • Полиестер/еластан
  • Моделот носи број 40

1 item left

Search