This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Sale

Ексклузивен миди фустан со коктел со мониста

901LS4778

Протресете го опашот! Бидете животот на забавата со овој коктел фустан со раб со мониста со прерамки за шпагети. Танцувајте цела ноќ, но останете елегантни со овој фустан.

  • Мини фустан со прерамки од шпагети
  • Реси со мониста
  • Обложено здолниште со проѕирно здолниште
  • Полиестер
  • Носење на модел со големина 40

1 item left

Search