This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Ексклузивен коктел фустан со долги ракави со светки

901LS4763

Овој бордо коктел фустан со долги ракави го подигнува вашиот вечерен стил благодарение на масните светки и украсеното здолниште со цветен принт.

  • Висок врат; долги ракави
  • Фустан со светки со светки со здолниште со цветен принт
  • Отворен грб, затворање со патент
  • Должина на мини здолниште
  • Суво чистење
  • Полиестер/полимер/еластан
  • Носење на модел со големина 40

1 item left

Search