This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Високи потпетици

926EL0004-4-Brown-1

Удобност, елеганција при движење, тенка потпетица, впечатлив дизајн, квалитетен материјал, избор на четири бои - сето ова е сублимирано во овој модел кој ќе се вклопи во секоја сезона. Зачекорете со стил со ЕЛЕНА ЛУКА.

------------------------------------------------- ----------------------------------------------

Удобност, елеганција во движењето, тенка потпетица, неверојатен дизајн, висококвалитетен материјал и избор од четири бои се вклучени во овој модел, кој е соодветен за секоја сезона. ЕЛЕНА ЛУКА ќе ви помогне да излезете и да чекорите со стил.

1 item left

Search