This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Сатенски коктел фустан со едно рамо

VI-652-1

Овој коктел фустан е инспириран од смелите тоалети на париските Ит девојки во 70-тите и 80-тите години - па затоа веднаш се чувствувате погламурозно во него. Совршен за настани кога очекувате да бидете фотографирани, овој мини фустан е исечен од италијански сатен и има остра форма на едно рамо. Направете ги вашите додатоци смели.

  • Детали за производот - Облечено на елечето за ласкава форма. Има скриен патент за побезбедно држење.
  • Како е направен - 90% полиестер, 10% еластин

1 item left

Search