This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Фустан со златен сончев зрак

901IF036

Прегрнете го сјајот на сонцето со нашиот фустан со златен сончев зрак. Изработено со прецизни детали, ова зачудувачки парче се одликува со додворувачки руширан дизајн кој ја контурира силуетата, надополнет со грациозни надуени ракави кои додаваат допир на романса. Живописната жолта нијанса ја отсликува топлината и енергијата на сончев ден, што го прави совршен избор и за дневни настани и за вечерни вечери. Фустанот е комбиниран со контрастни бели чизми до глужд, отелотворувајќи шик, современ амбиент. Комплетен со бела ватирана спојка, овој ансамбл ветува дека ќе направи незаборавна изјава каде и да одите.


1 item left

Search