This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Фустан за забава со долги ракави Flashdance

999LS4506-38

Овој италијански сатенски мини фустан за забави со долги ракави создава слики од она што Џери Хол и Грејс Џонс го носеле на забавите во 80-тите. Рачно изработен од специјализирани занаетчии, тој е детализиран со скулпторски возбудувани кои даваат силни рамења и го отвораат грбот за да го врамат. Носете го со елегантна фризура.

  • Детали за производот - Има скриено затворање со патент за безбедно вклопување.
  • Како е направен - 65% акрилик, 29% полиамид, 6% еластин

1 item left

Search