This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Мониста од тул халтер вратот Макси фустан

901LS4286

Овој фустан е олицетворение на леснотија, благодат и женственост. Направен од треперлив тул во силуета на опашката, има прекривка со реси на врвот со монистра и се врти за да открие елегантен вештачки отворен грб.

  • Детали за производот - Има скриен патент на телото за беспрекорен, но сигурен изглед.
  • Како е направен - 60% полиестер, 30% вискоза, 10% еластин

1 item left

Search