This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Фустан во џеб со чипка

901LS4322-1

Белата е секогаш добар избор, а овој бел чипкан краток фустан е и трендовски и удобен за транссезонски времиња. Носете го сам или комбинирајте го со проѕирна блуза со долги ракави за стилски изглед.

  • Директен дизајн
  • Високо деколте, широки ремени
  • Цветен материјал од чипка
  • Два странични џебови
  • Полиестер/вискоза
  • Моделот носи број 40

1 item left

Search