This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Секси фустан за забава со врвки

901LS4765-Blue-38

Забавата започнува кога ќе прошетате во овој секси краток фустан. Покажете малку кожа во сатенскиот фустан со чипка со длабок V врат.

  • Отворете го грбот со затворање со чипка што само се врзува
  • Длабок V врат
  • Полиестер/вискоза
  • Моделот носи големина 38, но одговара на 36 и 40

1 item left

Search