This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Sale

Неопренови блејзер

906VI0633-11-40

Исечен од раскошен неопрен, скроен е во вградена силуета со врвни ревери и нагласени рабови. Носете ги вашите со соодветни панталони секогаш кога сакате да се чувствувате моќно.

  • Детали за производот - Тој е без копчиња, затоа погрижете се да носите црн корсет одоздола за максимално влијание
  • Како е направен - 90% полиестер, 10% еластин

1 item left

Search