This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Sale

Украсен Peplum Blazer

910LS4587-40

Скроен до совршенство, овој стилски блејзер е украсен со рачно изработени апликации. Има вградена линија на половината која процвета во мазна пеплива. Препорачуваме да го комплетирате костумот така што ќе го споите вашето со белите панталони.

  • Зошто го сакаме - Совршено пилените златни апликации го прават овој блејзер погоден за ден или за ноќно излегување
  • Детали за производот - копче со невидлив магнет што не го нарушува балансот на апликацијата. Поради рачната работа, користете само хемиско чистење.
  • Како е направен - 100% полиестер

1 item left

Search