This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Скратен блејзер обложен со чипка

906VI0412-2

Нема многу добро прилагодени блејзери како овој - беспрекорно скроени и имаат силни, моќни раменици. Овој е остро исечен и обложен со уникатна чипка.

  • Зошто го сакаме - скроените раменици му даваат женствен, но кул и самоуверен изглед достоен за страст
  • Детали за производот - Има затворање со 3 копчиња и ревер со засеци. Само Хемиско чистење
  • Како е направен - 70% вискоза, 30% полиамид

1 item left

Search