This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Sale

Ексклузивна наметка со презрамки

901LS4317

Бидете ѕвезда на вечерта! Само облечете ја оваа уникатна сјајна златна тоалета со рачно изработена биста со мило деколте.
Само за оние со исклучителен вкус.

  • Уникатна рачно изработена биста во техника на мулажа
  • Блескав златен материјал
  • Мила деколте
  • Силуета на балски фустан
  • Без ракави/презрамки
  • Пол до подот
  • Скриен патент за назад
  • Розова постава
  • Најлон/полиестер

1 item left

Search