This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Наметка со вечен цвет

900IF010

Влезете во волшебниот свет на наметката со вечен смарагд цвет, ремек дело направено од ЕЛЕНА ЛУКА. Длабоко зелената нијанса отелотворува спокојство и елеганција, потсетувајќи на спокојна шума. Оваа наметка се одликува со извонредни набори кои благодатно каскадуваат од елечето, предизвикувајќи безвременска привлечност. Украсувањето на едното рамо е нежен, сложен цветен детал, додавајќи природна убавина на ансамблот. Комплетирањето на изгледот е појас украсен со блескави камења, создавајќи суптилен, но сепак волшебен контраст. Дизајниран за модерната жена која сака да го привлече вниманието со недооценена благодат.

1 item left

Search