This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Извезен краток бел фустан

901EL10023-white-1

Уникатен фустан со брендирана тантела во предниот дел изработена специјално за ЕЛЕНА ЛУКА, со висок околувратник и во широк крој - совршен спој во кој ќе се чувствувате и ќе изгледате убаво.

Достапен во три бои, црна бела и крем идеален е за многу пригоди, а поради споменатиот крој, извонредно ќе ги сокрие сфаќате (доколку ги имате) и ќе го исчистите самото, а тоа и се бара, нели?

може да го комбинирате со идеални чевли, чизми, сандали - во зависност од пригодата и да биде уникатна ЕЛЕНА ЛУКА девојка, а со самото тоа што можете да го комбинирате фустанот со се', значи дека е не само за есен, туку за секоја година време.


------------------------------------------------- --------------------------------------------


Секоја дама има потреба од романтичен фустан во својот плакар, а ЕЛЕНА ЛУКА го има совршениот. Уникатен фустан на ELENA LUKA со брендирана тантела напред, висок врат и широк крој - прекрасен микс кој ќе направи да се чувствувате и да изгледате прекрасно.

Доаѓа во три бои: црна, крем и бела, и е совршен за различни ситуации. Гореспоменатиот крој ќе ги покрие вашите несовршености (ако ги имате) и ќе ги истакне само вашите најдобри карактеристики, што е токму она што го посакува секоја жена, нели?

Можете да го носите со чевли, чизми или сандали - во зависност од приликата - за да се истакнете како девојка ЕЛЕНА ЛУКА, а фактот дека можете да го носите буквално со се, значи дека е совршен не само за есен, туку и за секоја сезона.


1 item left

Search