This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Ѕвездена ноќна елеганција наметка

900IF012

Изработена со прецизност и страст, оваа наметка направена по нарачка на ELENA LUKA е доказ за безвременската елеганција. Треперливите светки, кои потсетуваат на ѕвезденото ноќно небо, благодатно каскадираат по неговата должина. Со вкусно собран струк и примамлив шлиц на нозете, овој фустан ви гарантира најсветло сјај во секоја просторија.

1 item left

Search