This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Scorpion Orchid - Фустан од Органза со возбудува

900LS4968

Исто како и орхидејата од скорпија, овој флертувачки фустан со земјени бои е волшебен и мистериозен. Безвременската силуета со нивоа на дното и возбудува во горниот дел за да додадете романса на целиот изглед го привлекува погледот на љубопитната толпа. Изработен во органза, го има ова воздушесто чувство додека одите, исто како орхидејата кога дува ветер.

  • Детали за производот - Има затворање со патент за сигурно прицврстување, а на половината е прицврстен со кафеав појас.
  • Како се прави - 40% вискоза, 30% вискоза, 30% полиестер

1 item left

Search