This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

La Reine роза возбудува фустан

900LS4976-40

Овој памучен фустан ја издигна женственоста и силата. Со неочекуван вез со сина роза, овој фустан што го гушка телото има странични резови за да биде уште поласкав. Рафовите на ракавите се качуваат до грбот и отвораат бос.

  • Детали за производот - Има скриено затворање со патент, страничните резови се обложени со кафена лента што оди околу половината.
  • Како е направен - 100% памук Облога: 50% полиестер, 50% вискоза

1 item left

Search