This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Коктел фустан со чипка

901LS4190

Овој LBD докажува дека и нејзината вечерна облека е достојна за вашето внимание. Дизајниран во силуета што одговара на формата, овој стил е направен од нежна француска чипка и има кратки ракави од тул за да можете.

  • Детали за производот - Сокриен патент по должината на грбот.
  • Како е направен - 60% полиестер, 20% вискоза, 10% полиамид, 10% еластин

1 item left

Search