This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Sale

Црвен сатенски фустан

901LS3944

Неопходна е шик гардероба. Овој секси црвен сатенски коктел фустан е врзан на половината за примамлив акцент, а стилот со вештачка обвивка го прави уште постилски.

  • Една широка и една тесна лента
  • Вештачка вратоврска на половината
  • Проѕирно здолниште со пократка постава
  • Асиметрично V деколте
  • Полиестер/вискоза/полиамид
  • Моделот носи број 40

1 item left

Search