This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Кадифе миди фустан

901LS4546

Овој кадифен миди фустан има едноставен, безвременски дизајн кој има бескрајни опции за стајлинг. Исечен од лесен материјал, овој миди фустан од нане има елегантен висок врат и кимоно долги ракави. Инспирирајте се од пистата и носете ја со зашилени пумпи и минимални додатоци.

  • Детали за производот - ракавите се направени од проѕирен материјал кој дава чувство на леснотија.
  • Како е направен - 50% полиамид, 40% памук, 10% вискоза.

1 item left

Search