This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Џорџет миди фустан

901LS4647-40

Овој миди коктел фустан со долги ракави има неспорно чувство на Studio 54. Направен е од еластичен жоржет од нане со вештачка обвивка на половината која формира длабоко длабоко деколте. Достигнува миди должина. Изметете ја косата наназад за да ги истакнете структурираните наполнети раменици - трендот за нив не оди никаде.

  • Детали за производот - Црвена лента оди од деколтето до спротивната страна на половината за да ја сопре монотонијата од нане.
  • Како е направен - 95% полиестер, 5% еластин

1 item left

Search