This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Костум со контраст

910EL10001

Оделото е парче во домот на секоја деловна дама. Нашиот предлог и едно едно од најбараните модели од новата колекција се овие контрастни троделни одела. Практични, впечатливи поради широките паспули, со ретро нота која сега е актуелна, ќе ги исполнат сите очекувања за деловен изглед. Достапни се во црна и бела варијанта, а која и да ја избере, нема да згреши - Ќе ги измами сите погледи.

------------------------------------------------- --------------------------------------------

Плакарот на секоја деловна жена мора да вклучува одело. Овие контрастни триделни костуми се еден од нашите предлози и еден од најпопуларните модели од новата колекција на Елена Лука. Тие ќе ги исполнат сите ваши очекувања за деловен изглед, ќе бидат практични, впечатливи поради големите закрпи и ќе имаат ретро тон што е моментално актуелен. Доаѓаат во црна или бела боја, и без разлика што ќе одберете, ќе изгледате моќно, модерно и софистицирано.2 items left

Search