This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Фустан за забава со долги ракави

901LS4813

Секој ден е шоу на писта ако се облекувате правилно!
Ви предлагаме да го пробате овој текстуриран коктел фустан со вештачко крзно кој ги истакнува рамениците и го омекнува изгледот. Исто така, има затворање со патент на предната страна за да додаде здив на свежина на вашиот изглед.

  • Детали за рамо од вештачко крзно
  • V врат
  • Затворање со патент напред
  • Мал шлиц на страна
  • Школка: Полиестер/Памук Поставата: Полиестер/Вискоза
  • Моделот носи број 40

1 item left

Search