This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Палто

915MT0071-gray-40

Палто што треба да се забележи - Ракавите на овој капут вклучуваат рачно сошиени украси со мониста, давајќи му уникатен дизајн израз. Наборите во долниот дел од здолништето обезбедуваат удобност и прекрасна женска линија. Дополнително, палтото вклучува дизајнерски копчиња со амблемот ELENA LUKA, што потврдува дека секој аспект е внимателно креиран и обмислен, со што се осигурува дека имате облека што не е како што било друго што сте го виделе оваа сезона.1 item left

Search