This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Палто

915ALW22K198-navy-36

Класичен мора да има е темно синиот капут. Без напор ќе се вклопи во вашата гардероба, без разлика на вашата возраст или стил. Со џебови, ремен кој минува низ внимателно поставени куки во необична форма, широка јака и ревери и должина над колената, ова палто е идеално за различни комбинации. Кога ќе ја додадете топлината што ја дава беспрекорната линија, ова ќе стане вашето ново омилено зимско парче.

1 item left

Search