This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Палто

915ALW22K198-yellow-42

Капутите во боја се една од најдоминантните тенденции на светско ниво. Овој капут во жолта нијанса, ќе внесе ведрина и во најпознатите зимски денови. Со џебови, ремен кој се протнува низ очите гајки во интересен облик, со широка јака и ревери и должина под колена - совршен за безброј комбинации. Ако на тоа ја додадете и течноста која ја овозможува и беспрекорната линија, ова ќе биде ново омилено зимско парче.

------------------------------------------------- -----------------------------------------------

Шарените палта се еден од најпопуларните модни трендови во моментов. Дури и во најтемните зимски денови, овој жолт капут ќе донесе смиреност. Со џебови, ремен кој минува низ внимателно поставени штипки во интересна форма, широка јака и ревери и должина над колената, ова палто е идеално за најразлични комбинации. Ако ја додадете топлината и совршената линија, ова ќе стане вашето ново омилено зимско парче.

1 item left

Search