This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Фустан за забава со долги ракави Cher Ruffle

999LS4514-38

Овој мини фустан делува едноставно, но само на прв поглед. Со два X превиткувања напред за да изгледа како течност кога се движите, одзади и одзади, има набран детал. Инспирирани од бескрајните забави во Студио 54, носете ја малку ексцентрична шминка.

  •    Детали за производот - Скриен патент за сигурно прицврстување.
  •    Како е направен - 65% акрилик, 29% полиамид, 6% еластин

1 item left

Search