This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Бонбони

SN004

Слатка префинетост и нежна елеганција комбинирани во едно. Тоа е CANDY, мини фустанче со долги ракави и набори, обоен во виолетова нијанса. Уникатната рачно изработена конструкција на дрес ја следи силуетата на телото, додека страничните тридимензионални цветови и лента дополнително ја збогатуваат уникатната CANDY.

1 item left

Search