This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Деловен костум

910EL10004

Ова одело од есенската колекција на ЕЛЕНА ЛУКА е апсолутен моден погодок. Ги спојува класиката и трендовите, а згора на тоа, се појавува во црвената впечатница нијанса, во која дефинитивно ќе ги оставите другите и ќе бидат запаметени.

Пантаните ја линијата на вашиот живот, додека пак како што е со ревери и џебови - заедно со се комбинацијата ќе се чувствувате самоуверено и доминантно, а притоа поради пријатниот материјал од кој е изработен, ќе ви биде совршено удобно - но, зар не?

Освен во црвено, оделото е достапно во уште две бои. може многу успешно да се комбинирате со обувките и чантите од нашата последна колекција и одредена ЕЛЕНА ЛУКА да биде вашиот партнер на патот кон успехот.

------------------------------------------------- --------------------------------------------

Оваа облека од есенската колекција на ЕЛЕНА ЛУКА е огромна модна сензација. Комбинира класици и трендови, а достапен е и во неверојатна црвена нијанса, што гарантира дека ќе оставите впечаток и ќе бидете запаметени.

Панталоните ја следат линијата на каросеријата, додека јакната има ревери и џебови - заедно, тие се изглед кој ќе направи да се чувствувате самоуверено и моќно, истовремено обезбедувајќи оптимална удобност благодарение на употребениот убав материјал - идеален, нели?

Оделото доаѓа во две различни нијанси освен црвено. Можете да го носите со чевлите и чантите од нашата нова колекција, а ЕЛЕНА ЛУКА ќе биде вашата најдобра пријателка на патот до успехот.

10 items left

Search