This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Блуза

905EL10010

Тиролка и палто со преклоп и асиметрични набори - комплетен комплет со потпис на ЕЛЕНА ЛУКА кога сакате да покажете елеганција, но и професионален изглед. Советите кројот, различните делови одговараат на различни типови тело, а бојата го прави овој комплет лесно прилагодлив и на други комбинации.

Уште нешто што ќе посакате да го имате во својот гардеробер е тоа што есенската колекција на ЕЛЕНА ЛУКА содржината и неговата хеланки, здолниште и блуза што можете да ги комбинирате со овие парчиња.

Сите заедно прават целина со безброј комбинации за различни пригоди. Еко-кожата е апсолутен хит оваа есен, па се во тренд и покажете дека сакате да изберете парчиња парчиња. ЕЛЕНА ЛУКА го овозможува тоа.

------------------------------------------------- --------------------------------------------

Фустан и капут со асиметрични набори - фантастична комбинација со натпис од ЕЛЕНА ЛУКА за оние кои сакаат да демонстрираат елеганција додека одржуваат професионален изглед. Понатаму, палтото е во корелација со различни типови на каросерија, а бојата ќе го балансира овој комплет, кој лесно се прилагодува на алтернативни комбинации.
Есенската колекција на ELENA LUKA, која вклучува хулахопки, здолништа и блузи кои можат да се носат со оваа координа, е прекрасен додаток во вашата гардероба.

Во многу прилики, можете да работите заедно како група без да користите комбинација. Еко-кожата е огромна популарност, но ако сакате навистина да се истакнете и да го покажете вашиот стил, одете на дизајнерско парче. ЕЛЕНА ЛУКА тоа го овозможува.

4 items left

Search