This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Црниот костим за забави на Лиза Сатен

black-liza-01

Неколку работи можат да направат да се чувствувате толку добро како добро изработен костум. Инспириран од иконите забави во Студио 54, овој костум има блуза која додворува на телото со долги ракави и набори на предната страна. Се комбинира со впечатливо асиметрично здолниште со пократок преден дел збогатен со набори направени од италијанска свила за да остави целосен впечаток. Носете го со елегантна фризура и стејтмент обетки.

  •      Детали за производот - Скриен патент за сигурно прицврстување.
  •      Како е направен - 65% акрилик, 29% полиамид, 6% еластин

1 item left

Search